صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
  1. #1


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض آموزش درست کردن انواع قارچ

    سوپ قارچ و خامه
    مواد لازم :
    كره 50 گرم قارچ 300 گرم پياز 1 عدد موسير 2 عدد آرد سفيد 5 قاشق سوپخوري آب ليموترش قدري كرفس خرد شده 50 گرم جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري ريحان 1 قاشق مربا خوري برگ بو 1 قاشق سوپخوري آب مرغ 6 فنجان آويشن 2 قاشق مربا خوري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :يك قاشق مربا خوري كره را در ماهينابه كوچكي روي حرارت ملايم گرم مي كنيم . قارچ را تميز كرده و ريز خرد مي نماييم , يك پيمانه از روي آن برداشته , بقيه را با آبليمو و كره به مدت سه دقيقه تفت مي دهيم . بقيه كره را در ماهيتابه بزرگي با حرارت ملايم گرم مي كنيم . بندهاي كرفس را از قبل جدا نموده و ريز خرد مي كنيم , پياز را تا جايي كه ممكن است ريز خرد كرده و به همراه كرفس و موسير به كره گرم شده اضافه مي كنيم و به مدت سه دقيقه روي حرارت ملايم مي پزيم . يك پيمانه قارچ , سبزيجات , نمك و فلفل و آويشن و يا اورگانو داخل آن ريخته , چند قطره آبليمو به آن اضافه كرده , در آن را گذاشته به مدت شش دقيقه روي حرارت متوسط مي پزيم . آرد را به تدريج اضافه كرده , خوب به هم مي زنيم تا تركيب شود و به مدت دو دقيقه ديگر آن را مي پزيم . آب مرغ و برگ بو را اضافه مي كنيم وقتي كه به جوش آمد , حرارت را كم مي كنيم . در آن را نيمه باز گذاشته به مدت 30 دقيقه مي پزيم . وقتي آماده شد در ظرف ريخته و قارچي را كه در كره تفت داده ايم روي آن مي ريزيم در آخر جعفري و ريحان خرد شده را روي آن مي ريزيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست




  2. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #2


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض سوپ قارچ با خامه با پنیر پروولون

    مواد لازم :
    كره 100 گرم قارچ 300 گرم كرفس خرد شده 50 گرم جعفري ساطوري شده 0.25 فنجان آب مرغ 6 فنجان پياز 1 عدد خامه 1 فنجان آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري شير هموژنيزه 6 فنجان سير 0.25 عدد پنير گودا 150 گرم آب ليموترش قدري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :پياز را ريز خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود , كرفس را خوب پاك كرده بندهاي آن را بيرون كشيده ريز خرد مي كنيم , به پياز اضافه كرده قارچ را بيز پس از شستن خرد كرده به مواد بالا اضافه مي كنيم , مرتب به هم مي زنيم سپس سير رنده شده , آب مرغ , نمك و فلفل را به مواد بالا اپافه مي كنيم , حرارت را ملايم كرده تا مواد پخته و نرم شود و بعد مواد را در آبكش ريخته تا آب آن خارج شود و آنها را به وسيله مخلوط كن له كرده و مجددا به آب خود سوپ اضافه مي كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . آرد را كمي در كره تفت داده از روي حرارت برداشته , شير را به تدريج به ارد اضافه مي كنيم تا كاملا صاف و يك دست شود و به مواد بالا اضافه كرده تا زماني كه سوپ كاملا جا بيفتد خامه را اضافه كرده و در اخر آبليمو را به سوپ اضافه مي كنيم , سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته پنير گودا را به صورت مكعب برش داده , داخل سوپ مي ريزيم و با جعفري خرد شده روي آن را تزيين مي كنيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  5. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  6. #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض سوپ قارچ با فلفل قرمز

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 500 گرم موسير 1 عدد فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد ترخون 2 قاشق سوپخوري شير هموژنيزه 4 قاشق سوپخوري آب مرغ 2 فنجان خامه زده شده غليظ 0.5 فنجان پنير گرگونزولا 150 گرم فلفل قرمز قدري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :كره را در ماهيتابه با حرارت ملايم گرم كرده , موسير را به آن اضافه ميكنيم قارچ را پس از شستن نازك بريده , فلفل دلمه اي قرمز را ريز خرد مي كنيم و به هم مي زنيم و به مدت 8 الي 10 دقيقه مي پزيم . آرد را كم كمك داخل مواد بالا ريخته به هم مي زنيم .به مدت دو الي سه دقيقه بدون اينكه در آن را بگذاريم , مي پزيم . آب مرغ , نمك و فلفل را به مواد بالا اضافه كرده داخل سس ريخته خوب مخلوط مي كنيم و به مدت 20 دقيقه با حرارت ملايم مي پزيم , سپس خامه را به آن اضافه كرده پس از اينكه سوپ آماده شد آن را در ظرف مورد نظر ريخته , پنير بوتوكيزه را به شكل مكعب برش داده به سوپ اضافه مي كنيم و مقداري فلفل قرمز خشك روي آن مي پاشيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  7. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  8. #4


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 500 گرم شير هموژنيزه 8 فنجان خامه 1 فنجان آرد سفيد 0.5 فنجان زرده تخم مرغ 1 عدد آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري آب گوشت 5 فنجان كرفس خرد شده 50 گرم نان سوخاري قدري پنير فيلا فيلا 500 گرم فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :ابتدا بندهاي موجود در ساقه كرفس را جدا نموده بعد آن را ريز خرد مي كنيم و با آب گوشت با حرارت ملايم مي پزيم .
    آرد را روي حرارت تفت مي دهيم تا خامي بوي آرد از بين برود ولي رنگ آن تغيير نكند . آرد را از روي حرارت برداشته شير را به تدريج به آن اضافه مي كنيم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده قارچ را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملايم ميكنيم . تا پتاژ كاملا جا بيفتد .در آخر خامه را با زرده تخم مرغ و آبليمو مخلوط كرده به پتاژ اضافه مي كنيم , پتاژ را در ظرف پيركس ريخته روي ان نان تست قرار مي دهيم بعد پنير فيلا فيلا را رنده كرده و روي آن مي ريزيم , سپس فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم , به مدت يك ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار مي دهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  9. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  10. #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض املت قارچ و فلفل

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 8 عدد فلفل سبز دلمه اي 1 عدد فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد موسير 1 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري تخم مرغ 5 عدد پنير پارميسان 100 گرم فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :فلفل دلمه اي سبز و قرمز را ريز خرد مي كنيم , قارچ را پس از شستن خرد نموده كره را در ماهيتابه نچسب روي حرارت متوسط گرم كرده , فلفل سبز و قرمز و موسير را اضافه نموده به مدت دو دقيقه تفت مي دهيم بعد جعفري , قارچ , نمك و فلفل را اضافه نموده به مدت دو دقيقه ديگر تفت مي دهيم , تخم مرغ ها را در ظرفي به هم زده و با قاشق چوبي روي سبزيجات پهن مي كنيم و به مدت دو دقيقه روي حرارت قرار مي دهيم تا تخم مرغ ها يك دست شود , سپس پنير رنده شده را روي املت مي ريزيم . املت را برگردانده ( براي برگرداندن املت قاشق چوبي را اول از سمت راست زير امكلت يك دور چرخانده و بعد از سمت چپ املت را بر مي گردانيم ) چند لحظه ديگر گرما داده و در ظرف مورد نظر مي گذاريم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  11. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  12. #6


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض املت قارچ بصورت مسطح

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 14 عدد پياز 1 عدد ترخون 1 قاشق سوپخوري گوجه فرنگي 250 گرم تخم مرغ 6 عدد پنير گودا 150 گرم فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :كره را در ماهيتابه اي نچسب روي حرارت ملايم قرار داده تا گرم شود , پياز و قارچ را خرد نموده به همراه ترخان و نمك و فلفل به كره اضافه كرده پنج دقيقه مي پزيم . گوجه فرنگي را ريز خرد كرده به مواد بالا اضافه نموده به مدت پنج الي شش دقيقه ديگر مي پزيم . تخم مرغ را داخل ظرف ريخته و با چنگال به هم مي زنيم . سپس روي مواد بالا ريخته به مدت 30 ثانيه بدون اينكه هم بزنيم , مي پزيم .
    بعد خيلي آرام وسط املت را به هم زده , به طوري كه مخلوط شود و تخم مرغ ها زودتر خودشان را بگيرند و براي 30 ثانيه ديگر بدون اينكه به هم بزنيم مي پزيم .
    پنير را روي املت رنده كرده حرارت بالاي فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نموده و املت را به مدت چهار تا پنج دقيقه در فر قرار مي دهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  13. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  14. #7


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض پیتزای قارچ و ژامبون

    مواد لازم :
    كره 1 قاشق سوپخوري قارچ 300 گرم كالباس 100 گرم خمير پيتزا 1 عدد سس مخصوص پيتزا قدري پنير موتزارلا 250 گرم پنير گودا 150 گرم آويشن 1 قاشق مربا خوري روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :ابتدا خمير پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم :
    آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک ميکنيم
    روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري ميريزيم ، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي بهم نميزنيم
    شير و روغن را يکمرتبه در مواد خشک ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند سپس خمير را از کاسه بيرون مي آوريم و روي کاغذ رو غني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم
    قالبي که مخصوص پاي ميباشد و چرب نشده است حاضر ميکنيم
    ابتدا خمير را روي کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم که خوب جاگير شود و هم بشکل قشنگي درآيد با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميکنيم
    خمير آماده است.
    حال پيتزا را بروش فوق تهيه مي كنيم :
    خمير را روي تخته آرد ريخته و ان را باز مي كنيم و به شكل قارچ برش داده , سپس سيني فر را چرب نموده و خمير هاي برش داده شده را روي آن قرار مي دهيم . روي خمير مقداري سس با قلم مو ماليده , پنير گودا را رنده نموده نيمي از پنير رنده شده را روي خمير مي ريزيم .
    قارچها را شسته و نازك برش ميدهيم . ژامبون را به صورت مكعب هاي ريز خرد نموده , نيمي از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط كرده , روي خمير مي ريزيم . بقيه قارچ ها را مطابق شكل چيده , نيمي ديگر از پنير هاي رنده شده را روي آم مي پاشيم و در آخر روغن زيتون را به پيتزا اضافه مي كنيم
    براي پختن پيتزا فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم و به مدت 25 دقيقه در كف فر , سپس به مدت 10 دقيقه پيتزا را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم و فر را روي شعله بالا قرار مي دهيم , پس از اين پيتزا آماده است .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  15. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  16. #8


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض پیتزا با حربره گوشت گوساله و قارچ

    مواد لازم :
    كره 150 گرم قارچ 400 گرم گوشت بدون استخوان 1000 گرم روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري بادمجان 2 عدد گوجه فرنگي 800 گرم آويشن 1 قاشق مربا خوري خمير پيتزا 1 عدد پنير موتزارلا 200 گرم پنير پارميسان 150 گرم فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :ابتدا خمير پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم :
    آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک ميکنيم
    روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري ميريزيم ، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي بهم نميزنيم
    شير و روغن را يکمرتبه در مواد خشک ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند سپس خمير را از کاسه بيرون مي آوريم و روي کاغذ رو غني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم
    قالبي که مخصوص پاي ميباشد و چرب نشده است حاضر ميکنيم
    ابتدا خمير را روي کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم که خوب جاگير شود و هم بشکل قشنگي درآيد با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميکنيم
    خمير آماده است.
    حال پيتزا را بروش فوق تهيه مي كنيم :
    حريره گوشت را به اين ترتيب آماده مي كنيم , گوشت گوساله را با مقداري مناسب آب و نمك خوب مي پزيم تا كاملا نرم شود. سپس آن را در دستگله خرد كن ( چرخ گوشت و يا با گوشت كوب ) خوب نرم مي كنيم تا به صورت حريره در بيايد . حريره به دست آمده را در فويل به صورت لوله مي پيچيم و در فريزر به مدت دو ساعت قرار مي دهيم ,سپس فويل را بازكرده و حريره را به صورت ورقه برش مي دهيم .
    روغن زيتون را حرارت مي دهيم و حريره را در آن سرخ مي كنيم
    بادنجان ها را پس از شستن به صورت ورقه برش داده , كمي روي آن نمك پاشيده , يك ساعت بماند , مجددا آن را شسته و كاملا خشك كرده , كره را حرارت مي دهيم , بعد بادنجان هاي حلقه شده را در كره سرخ مي كنيم .
    قارچ ها را پس از پاك كردن و شستن خشك مي كنيم . به صورت ورقه برش داده و در كره تفت مي دهيم .
    پوست گوجه فرنگي را گرفته , از وسط نصف مي كنيم . دانه هاي آن را بيرون آورده , به شكل مكعب ريز خرد مي كنيم و با كمي نمك و فلفل در مقداري كره به مدت پنج دقيقه تفت مي دهيم .
    كف ظرف گود لبه دار را كه قطر آن 25 سانتي متر باشد با روغن زيتون چرب نموده مقداري از خمير را داخل ظرف پهن مي كنيم , روي آن كمي روغن زيتون با برس مي ماليم , سپس بقيه خمير را پهن نموده به شكل مثلث برش داده و كنار خمير كه در قالب است . مي چسبانيم . گوجه فرنگي , بادنجان , قارچ و حريره گوشت , را روي خمير مي چينيم و روي آن را آويشن مي پاشيم .
    پنيرها را كه بهتر است خشك باشئد , به صورت حبه هاي ريز مي بريم و روي كل پيتزا مي ريزيم
    فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم , ابتدا 10 الي 15 دقيقه كف فر و سپس ظرف را بمدت 35 الي 40 دقيقه به طبقه وسط انتقال مي دهيم , پيتزا اماده است .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  17. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  18. #9


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض استیک قارچ

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 250 گرم گوشت مغز ران گوساله 200 گرم فلفل قرمز 0.25 قاشق مربا خوري آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري روغن 2 قاشق سوپخوري آب مرغ 2 فنجان خردل 0.5 قاشق مربا خوري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :قارچ را پس از شستن خرد كرده , در كره تفت مي دهيم , آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده , با كمب نمك و فلفل روي حرارت قرار داده , به هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود , در آخر قارچ را اضافه كرده , روغن مايع را در ماهيتابه چدني ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را كمي با بيفتك كوب كوبيده , سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده , با برس روي گوشت را مي ماليم و گوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده , در ماهيتابه قرار مي دهيم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روي آن مي ريزيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  19. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  20. #10


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.33
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض خورش قیمه با قارچ

    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري قارچ 300 گرم لپه 0.5 فنجان پياز داغ عسلي 2 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي قدري روغن قدري ليمو عماني 4 عدد سيب زميني 500 گرم آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه :لپه را بشوييد و كمي در روغن تفت دهيد , سپس آن را بپزيد , قارچ ها را پس از شست و شو ورقه كنيد و در پياز داغ آماده شده پنج دقيقه تفت دهيد و به آن نمك و ليمو عماني يا پودر ليمو و رب گوجه رقيق شده را به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت بپزد , سيب زميني را خلال و در روغن سرخ نماييد , خورش قيمه جا افتاده را در ظرف بكشيد و با سيب زميني سرخ شده تزيين نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست



  21. 4 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.