صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19
  1. #1


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.32
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض آموزش درست کردن انواع کیک

    کیک پرتقالی
    مواد لازم :
    پرتقال 1 عدد
    كشمش 1 فنجان
    كره 0.5 فنجان
    شكر 1 فنجان
    تخم مرغ 2 عدد
    آرد سفيد 2 فنجان
    جوش شيرين 1 قاشق مربا خوري
    بكين پودر 0.25 قاشق مربا خوري
    ماست ساده كم چرب 1 فنجان
    طرز تهيه :

    پرتقال را شسته و کشمش را خوب ميشوئيم و پرتقال را تکه تکه نموده هسته هاي آنرا بيرون مياوريم و با کشمش از چرخ گوشت تميز رد ميکنيم
    شکر را با کره ميزنيم تا کاملا نرم ميکنيم
    زرده و سفيده تخم مرغ را با هم ميزنيم و به پرتقال و کشمش و کره و شکر اضافه ميکنيم
    مواد خشک را که عبارتند از بکينگ پودر و نمک و آرد الک مينمائيم
    جوش شيرين را مخلوط ماست کرده کمي ميزنيم و کمکم از مواد خشک و ماست و جوش شيرين به آن ميافزائيم
    در قالب چرب شده ميريزيم و بمدت 40 الي 50 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت ميپزيم
    ميتوانيم روي کيک را بدلخواه با کرمهاي مختلف يا با خامه و قند سائيده تزئين نمائيم ماهيت اين کيک خشک نيست و بسيار طعم مسبوعي دارد زيرا اگر دقت کرده باشيم اغلب کيک ها چون خشک است خوردن آن بدون چاي و قهوه چندان خوش آيند نميباشد
    اين کيک علاوه بر اينکه خيلي لذيذ است ميتوانيم خامه آنرا براي چندين روز نگاهداري نمائيم




  2. 6 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #2


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.32
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض کیک شکالاتی

    مواد لازم :
    خامه 1 فنجان
    شكر 1 فنجان
    تخم مرغ 2 عدد
    وانيل قدري
    آرد سفيد 1.75 فنجان
    بكين پودر 1 قاشق مربا خوري
    جوش شيرين 0.25 قاشق مربا خوري
    نمك 0.25 قاشق مربا خوري
    شكلات شيري 60 گرم
    طرز تهيه :

    خامه ، شکر ، تخم مرغ ها را بهم مخلوط کرده خوي ميزنيم
    کليه مواد خشک را با هم الک کرده بمواد اولي ميافزائيم
    شکلات را آب کرده به ساير مواد اضافه ميکنيم
    قالب را چرب کرده مخلوط را در آن ميريزيم و بمدت نيم ساعت در فر 370 درجه فارنهايت قرار ميدهيم تا بپزد
    پس از خنک شدن بر گردانده روي آن را تزئيم مينمائيم
    تبصره ، قبل از بيرون آوردن از فر بايد آنرا با چاقوي تيز يا يک چوب کبريت و يا يک ميل آزمايش کنيم
    اين کيک را ميتوان با انواع و اقسام مختلف تزئيم نمود البته بهترين نوع تزئين آن چون خود کيک داراي شکلات است کرم کاکائوئي است



  5. 5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  6. #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.32
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض کرم کاکایویی

    مواد لازم :
    خامه 1 فنجان
    تخم مرغ 2 عدد
    شكر 2 قاشق سوپخوري
    كاكائو 1 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه :

    تمام مواد را باهم مخلوط ميکنيم با تخم مرغ ميزنيم تا سفت شود در صورتيکه مايل باشيم ميتوانيم از اين نوع کرم وسط کيک بگذاريم



  7. 5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  8. #4


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.32
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض کیک اسفنجی

    مواد لازم :
    آرد سفيد 1 فنجان
    تخم مرغ 6 عدد
    آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
    ليمو ترش 4 عدد
    شكر 1 فنجان
    نمك 0.25 قاشق مربا خوري
    آب 2 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه :

    آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک ميکنيم
    سفيده و زرده را از هم جدا مينمائيم
    زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر ميزنيم تا سفيد رنگ شود
    سفيده را جداگانه ميزنيم بطوري که پف کند و بقيه شکر را کم کم بآن ميافزائيم و زدن را ادامه ميدهيم تا شکر کاملا تمام شود
    به زده و شکر آبليمو و پوست ليمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقيقه ميزنيم
    سفيده و زرده را با هم مخلوط ميکنيم و آرد را دومرتبه روي سفيده و زرده الک مينمائيم
    قالب دلخواه را چرب کرده آرد ميزنيم
    در فر 325 درجه بمدت يک ساعت الي يک ساعت و چند دقيقه ميگذاريم و سپس بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار ميدهيم
    تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفيده بايد مخلوط را با ذقت و به آرامي هم بزنيم بهتر خواهد بود که سفيده را در آخرين دقيقه به مايه بيفزائيم



  9. 5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  10. #5


    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    tanhaei
    شماره عضویت
    703
    میانگین پست در روز
    0.48
    علایق
    tanhaei va safar
    شغل و حرفه
    shaer va nevisande
    نوشته ها
    953
    تشکر
    2,300
    تشکر شده 4,086 بار در 2,156 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض




    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]






    اين مثلثهاي شكلاتي به اندازه كافي غني و "پر ملاط" هستند و نيازي به خامه و تزئينات ديگر ندارند. فقط در صورت تمايل كمي خاك قند روي آن بپاشيد. [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]

    مواد لازم:

    • دو سوم پيمانه كره
    • يك سوم پيمانه پودر كاكائو بدون شكر
    • 1 ق.چ. پودر قهوه فوري
    • 1 پيمانه شكر
    • 2 عدد تخم مرغ
    • 1 ق.چ. وانيل
    • سه چهارم پيمانه آرد
    • نصف پيمانه شكلات خرد شده كم شيريني
    • 1 ق.چ. رنده پوست پرتقال
    • خاك قند (در صورت تمايل)

    روش تهيه:
    1. فر را با 350 درجه فارنهايت (176 درجه سانتيگراد) روشن كنيد. كرده را در يك ماهيتابه متوسط روي حرارت كم قرار دهيد تا آب شود. پودر كاكائو و قهوه را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مخلوط را از روي حرارت برداشته، شكر را اضافه نماييد. تخم مرغها را يك يكي به مخلوط اضافه كنيد و سپس وانيل را بريزيد. مواد را با همزن دستي و تا حدي كه با هم تركيب شوند، مخلوط كنيد. خرده شكلاتها و رنده پوست پرتقال را اضافه كنيد.

    2. خمير را داخل قالب گردي در اندازه مناسب كه زياد عميق نباشد و آن را با روغن چرب كرده ايد بريزيد و روي آنرا صاف و يكنواخت كنيد و به مدت 30 دقيقه در فر قرار دهيد. پس از اينكه
    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ] كمي خنك شد، آن را از قابل خارج كرده، در صورت تمايل با خاكه قند تزئين كرده و به شكل مثلث برش بزنيد.

    اين كيكها را ميتوانيد به مدت يك هفته در يك ظرف با دربهاي غير قابل نفوذ، در دماي اتاق يا در يخچال نگهداري نماييد.



    نامــه جـــرم مــرا روز جــزا باز مــکن

    من به امید عطای تو خطا کار شدم

  11. 4 کاربر مقابل از sahel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  12. #6


    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    tanhaei
    شماره عضویت
    703
    میانگین پست در روز
    0.48
    علایق
    tanhaei va safar
    شغل و حرفه
    shaer va nevisande
    نوشته ها
    953
    تشکر
    2,300
    تشکر شده 4,086 بار در 2,156 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض

    مواد لازم براي تهيه كيك ساده:

    4عدد
    تخم مرغ
    250 گرم
    آرد
    250 گم
    شكر
    يك دوم پيمانه
    روغن مايع
    يك دوم پيمانه
    آب نيم گرم
    2 قاشق مرباخوري
    بكينگ پودر
    كمي
    وانيل

    طرز تهيه:

    زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا مي كنيم . اول زرده ها را مقداري زده و سپس وانيل و آب گرم را اضافه كرده ، مي زنيم . تا خوب كف كند و سفيد رنگ شود ، شكر را به زرده اضافه كرده و قدري ديگر مي زنيم ، سفيده را جداگانه مي زنيم و بعد مقداري شكر به روي آن مي ريزيم و مي زنيم تا خوب سفيد و سفت شود ، روغن را به زرده و شكر اضافه كرده و با سفيده زده شده مخلوط مي كنيم، درآخر كار آرد و بكينگ پودر را در مايه كيك ريخته و به هم مي زنيم . قالب گرد ساده اي را انتخاب كرده ، ته آن را چرب مي كنيم و مايه كيك را در قالب كيك ريخته ، به مدت 40 دقيقه در حرارت 350 درجه فارنهايت در پنجره پائين فر قرار مي دهيم ؛ بعد ازاين مدت ، [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ] را از فر خارج و پس از سرد شدن با كرم يا خامه روي كيك و اطراف آنرا تزئين مي كنيم.



    نامــه جـــرم مــرا روز جــزا باز مــکن

    من به امید عطای تو خطا کار شدم

  13. 4 کاربر مقابل از sahel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  14. #7


    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    tanhaei
    شماره عضویت
    703
    میانگین پست در روز
    0.48
    علایق
    tanhaei va safar
    شغل و حرفه
    shaer va nevisande
    نوشته ها
    953
    تشکر
    2,300
    تشکر شده 4,086 بار در 2,156 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]







    این [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ] در ضمن آنکه از طعمی رضایت بخش برخوردار است با حداقل میزان قند و بدون چربی تهیه میشود
    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
    مواد لازم :
    گردوی خرد شده پانزده گرم
    خرمای فیله شده (پوست و هسته گرفته) بیست و پنج گرم
    تخم مرغ کامل یک عدد به همراه یک عدد سفیده تخم مرغ
    وانیل نصف قاشق سوپخوری
    پودر قند دو قاشق سرخالی
    آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگک) بیست گرم
    پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
    شیر کم چرب دو قاشق سوپخوری


    طرز تهیه:
    سفیده تخم مرغ را می زنیم تا سفت شود. بعد بتدریج پودر شکر را به آن می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند سپس پدر نارگیل را اضافه می کنیم و در انتها چیپس شکلات را ( چیپس شکلات دانه های ریز شکلات است که به صورت ورقه ورقه پولکی در آمده است و می توانید آن را از قنادی ها و یا مغازه هایی که وسایل
    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ] پزی می فروشند تهیه بفرمایید) در زمان افزودن شکلات از همزن استفاده نکنید چون دانه های شکلات خرد و بد شکل می شود . سپس دستتان را با کمی آب مرطوب کنید و از مواد با قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و در سینی فر با فاصله های دو سانتی قرار دهید و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید .بعد از پخت [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ] آن را از فر خارج کرده و بعد آنکه خنک شد می توانید آن را سرو کنید برای نگهداری طولانی مدت آن را در یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید .



    نامــه جـــرم مــرا روز جــزا باز مــکن

    من به امید عطای تو خطا کار شدم

  15. 4 کاربر مقابل از sahel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  16. #8


    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    tanhaei
    شماره عضویت
    703
    میانگین پست در روز
    0.48
    علایق
    tanhaei va safar
    شغل و حرفه
    shaer va nevisande
    نوشته ها
    953
    تشکر
    2,300
    تشکر شده 4,086 بار در 2,156 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]





    كيك شاتوت
    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
    مواد لازم

    يك و يك چهارم پيمانهشاتوت
    275 گرم
    شكر
    225 گرم
    كره نرم شده
    3 عدددرشت
    تخم مرغ
    نصف پيمانه
    شير
    300 گرم
    آرد
    1 قاشق مرباخوري
    بكينگ پودر
    يك چهارم قاشق چاي خوري
    وانيل
    طرز تهيه

    ابتدا كره و شكررا با همزن هم مي زنيم تا سفيد شود . تخم مرغ ها را يك به يك اضافه كرده و هر كدام را با همزن به مدت 1 دقيقه هم مي زنيم . وانيل را اضافه مي كنيم . پس از زدن تخم مرغ ها ، ديگر از همزن استفاده نمي كنيم . سپس دو قاشق آرد را با بكينگ پودر الك كرده و با شاتوت خوب مخلوط مي كنيم . مي گذاريم يك دقيقه بماند . شير و مابقي آرد را در سه نوبت ، يك در ميان( يعني مقداري شير و مقداري آرد ) به اين مخلوط اضافه كرده و هم مي زنيم . در ته قالب كه قبلاً چرب كرده ايم، مقداري از اين مواد مي ريزيم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بكينگ پودر را به مخلوط اول اضافه مي كنيم . بعد اين مواد را روي مواد قبلي در قالب مي ريزيم.
    دما

    : 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت و يا درجه4 گاز
    قالب : گرد با وسط برآمده
    مدت زمان:

    1 ساعت و 10 دقيقه
    پنجره: وسط فر



    نامــه جـــرم مــرا روز جــزا باز مــکن

    من به امید عطای تو خطا کار شدم

  17. 4 کاربر مقابل از sahel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  18. #9


    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    پارسی فروم
    نام واقعی
    الهه
    شماره عضویت
    14800
    میانگین پست در روز
    25.07
    شغل و حرفه
    کارمند
    نوشته ها
    42,297
    تشکر
    31,231
    تشکر شده 45,262 بار در 19,293 ارسال
    یاد شده
    در 4 پست
    برچسب زده شده
    در 329 تاپیک
    دستاوردها:
    ایحاد آلبوم تصویرمحبوب دلهادوستای قدیمینباشن جاشون خالیهمشارکت کننده در گروه های کاربریاستاد ایجاد نوشته های ارزشمندتولید کننده محتوای ارزشمند
    احسان امیدوارم
    مشکل حل بشه و زود
    برگردی
     


    P30Parsi

    پیش فرض کیک آمریکایی

    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]



    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم...

    مواد لازم برای کیک:
    آرد سفید =250 گرم
    شکر=175 گرم
    کره =150 گرم(و یا روغن جامد 120 گرم)
    پکینگ پادر =دو قاشق مرباخوری
    تخم مرغ =2 عدد
    شیر = یک پیمانه(یک لیوان معمولی)
    وانیل =1/2 قاشق چایخوری
    مواد لازم برای تزئین کیک:
    شیر=6 قاشق سوپخوری
    شکر =100 گرم
    کره =50 گرم
    عسل =50 گرم
    گردوی خرد شده =100 گرم
    زرده تخم مرغ =2 عدد
    طرز تهیه:
    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم؛ کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید. قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود؛ بعد قالب را بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.. این کیک را می‌توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می‌نمائیم.

    گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ






  19. 6 کاربر مقابل از Vernal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  20. #10


    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    پارسی فروم
    نام واقعی
    الهه
    شماره عضویت
    14800
    میانگین پست در روز
    25.07
    شغل و حرفه
    کارمند
    نوشته ها
    42,297
    تشکر
    31,231
    تشکر شده 45,262 بار در 19,293 ارسال
    یاد شده
    در 4 پست
    برچسب زده شده
    در 329 تاپیک
    دستاوردها:
    ایحاد آلبوم تصویرمحبوب دلهادوستای قدیمینباشن جاشون خالیهمشارکت کننده در گروه های کاربریاستاد ایجاد نوشته های ارزشمندتولید کننده محتوای ارزشمند
    احسان امیدوارم
    مشکل حل بشه و زود
    برگردی
     


    P30Parsi

    پیش فرض کیک شکلاتی با مایکروفر

    [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]



    ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید

    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد
    كره 100 گرم
    شكر 130 گرم
    آرد سفید 110 گرم
    كاكائو 2 قاشق سوپخوری
    شیر هموژنیزه 0.15 لیتر
    بكین پودر 1 قاشق مرباخوری
    روغن 1 قاشق سوپخوری


    طرز تهیه :
    تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید.

    توجه :
    بهتر است پس از اتمام این زمان تا 5 دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.


    گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ






  21. 6 کاربر مقابل از Vernal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.