صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20
  1. #1


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    Icon15 آموزش درست کردن انواع مربا

    مربای پرتقال درسته
    مواد لازم :
    پرتقال 6 عدد
    قند قدري
    شكر 2 کيلو
    برگ شلغم قدري
    طرز تهيه :

    پرتقال را تميز بشوئيد و با دستمال خشک کنيد ، قند کلوخه را بدو قسمت نموده ، و با هر يک از آن قطعات پرتقال را در دست گرفته پوستش را بسائيد تا رنگ قند زرد گردد ، قطعات قنديکه رنگش زرد شد ، در ظرف جداگانه ريخته بعدا ار آن شربت پرتقال درست کنيد
    پس از اينکه پرتقالها سائيده شد ، آنها را در يک ظرف آب انداخته و در هواي آزاد بگذاريد تا دو روز در آب بماند ، آب ظرف بايد روزي سه بار عوض شود
    بعد از دو روز پرتقالها را از آب در آورده وآنها را در ديگ نسبتا بزرگي که محتوي آب جوش است بريزيد و سپس آنها را از روي آتش برداشته و در آبکش صاف کنيد ، اين را شش بار تکرار کنيد و در دفعه ششم بگذاريد پرتقالها آنقدر بجوشد که حتي پوستش هم بپزد
    سپس پرتقالها را از ديگ در آورده بگذاريد هوا بخورد ، دو کيلو شکر را بجوشانيد و در آن شش نخود جوهر ليمو بريزيد ، وقتيکه موقع قوام آمدنش نزديک گرديد ، پرتقالها را در ديگ بگذاريد تا بپزد
    مرباي پرتقال درسته آماده است آن را تا مدتها ميتوانيد سرو کنيد



    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای گل قند

    مواد لازم :
    گل محمدي 1000 گرم
    پسته 200 گرم
    شكر 1000 گرم
    طرز تهيه :

    گلبرگهاي گل محمدي را جدا نموده قدري در تاوه برشته اش کنيد . آنگاه شکر را ملت کرده آنرا با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده ، پسه را خلال کرده در داخل آن بريزيد .
    پس از اينکه سرد شد ، در ظرف مربا خالي کنيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  4. #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای شقاقل

    مواد لازم :
    شقاقل 1000 گرم
    شكر 1000 گرم
    طرز تهيه :

    شقاقل را بشوئيد و دو روز در آب سرد بخيسانيد و روزي سه بار آبش را عوض کنيد . سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آبرا جوش آورده شقاقل ها را مدت يکساعت بجوشانيد .
    آنگاه آبش را مجددا عوض ، نموده يکبار ديگر جوش داده خوب که شقاقلها پخته شد ، از روي آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخيسانيد و در طي اين دو روز باز روزي سه بار آبش را عوض کنيد .
    سپس شکر را مات نموده ، شقاقل را از آب بيرون آورده در شکر مات شده ريخته مدت يک الي يک ساعت و نيم بجوشانيد . در آخر کار مقدار گلاب و هل بآن اضافه کنيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  5. #4


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای بادمجان

    مواد لازم :
    بادمجان 1000 گرم
    شكر 1000 گرم
    جوهر ليمو قدري
    طرز تهيه :

    سر بادمجانهاي خيلي ريز را گرفته دو سه روز در آب آهک و دو روز در آب شيرين بخوابانبد . سپس پوستش را کنده در آب خالص يک جوش داده قدري جوهر ليمو در آن ريخته و در شکر قوام آمده بپزيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  6. #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای زرشک

    مواد لازم :
    زرشك 4000 گرم
    شكر 4000 گرم
    وانيل 2.35 گرم
    آب 6 فنجان
    طرز تهيه :

    زرشک بي دانه را پاک کرده بشوئيد . سپس آنرا در شربت قند بريزيد و بپزيد . همينکه شربت قوام آمد .وانيل و يا هل و گلاب در آن ريخته در ظرف مخصوصش خالي نمائيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  7. #6


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای انجیر

    مواد لازم :
    انجير تازه 3000 گرم
    شكر 2500 گرم
    دارچين 32 گرم
    هل 37.6 گرم
    گلاب 2 فنجان
    وانيل قدري
    آب 6 فنجان
    طرز تهيه :

    انجير هاي کوچک را نازک پوست بکنيد بطوريکه دمش کنده نشود . سپس آنها را در آب آهک بگذاريد . و بعد از يک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام ، سه سوراخ با سوزني تميز ايجاد کرده ، در آبيکه قبلا مخلوط با شکر شده بجوشانيد . همينکه پخته شده در ظرف ديگر مقداري شکر و گلاب در آب ريخته بجوشانيد تا قوام بيايد . سپس انجير هاي پخته شده را همراه ، با وانيل ، هل و دارچين در آن بريزيد يک جوش که زد بيرونش آورده ، در شيشه تميزي پر کنيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  8. #7


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای توت فرنگی

    مواد لازم :
    تره 3000 گرم
    شكر 3000 گرم
    طرز تهيه :

    توت فرنگي درشت رسيده را که له نشده باشد پاک نموده دمش را گرفته رويش آب بريزيد و در لگن لعابي يک طبقه توت فرنگي رويهم ريخته و سپس روي آتش ملايم بار کنيد و با احتياط با قاشق چوبي همش بزنيد تا له نشود .
    همينکه شکر بخورد توت رفت آن را برداريد . زيرا اگر زياد روي آتش بماند ، رنگ توت از حالت طبيعي خارج شده تيره رنگ ميشود .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  9. #8


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای سیب گلاب

    مواد لازم :
    سيب 3000 گرم
    شكر 3000 گرم
    گلاب قدري
    آب 5 فنجان
    طرز تهيه :

    سيب هاي رسيده بي الک را نازک پوست گرفته هسته اش را در آورده آب تميز در ظرف ريخته قطعات سيب را با يک استکان آبليمو در آن بريزيد و شکر را رويش ريخته ، روي آتش ملايم بار کنيد تا قوام بيايد .
    همينکه قوام آمد ، گلاب بآن زده دو سه جوش که خورد بر داريد و در ظرف بريزيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  10. #9


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای هویج فرنگی

    مواد لازم :
    هندوانه 3000 گرم
    شكر 3000 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    وانيل 2.35 گرم
    گلاب 2 فنجان
    آب 5 فنجان
    طرز تهيه :

    پوست هويج را تراشيده آنرا رنده کنيد . سپس بکمک سفيده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هويج را جداگانه در آبجوش بپزيد . نيم پخت که شد در شکر بريزيد و بپزيد . کمي بيشتر که پخته شد بآن وانيل و گلاب زده دو سه جوش که زد . برداريد و 24 ساعت بعد در ظرف بريزيد و از آن در جائي سرد محافظت کنيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .  

  11. #10


    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل سکونت
    پشت میز کامپیوتر
    شماره عضویت
    12952
    میانگین پست در روز
    1.25
    علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    کامپیوتر
    نوشته ها
    2,271
    تشکر
    840
    تشکر شده 2,317 بار در 1,698 ارسال
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 4 تاپیک


    P30Parsi

    پیش فرض مربای گیلاس

    مواد لازم :
    گيلاس ترش 3000 گرم
    شكر 3000 گرم
    وانيل 2.35 گرم
    سفيده تخم مرغ 1 عدد
    طرز تهيه :

    گيلاس درشت و سالم را بدقت با سنجاق دو شاخه هسته اش را بيرون بياوريد که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آنرا صاف نموده روي آتش بارش کنيد . سپس گيلاسها را در آن ريخته روي آتش ملايم بپزيد تا شکر در گيلاسها نفوذ کند . آنگاه به آن قدري وانيل بزنيد ، دو جوش که زد برداريد و در ظرف مربا بريزيد .


    5 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


    برای تشکر از نویسنده روی کلیک کنید .