آیا برای یادگیری زبان انگلیسی خود و فرزندانتان پولهای زیادی را صرف کلاسهای زبان , کتاب و
غیره میکنید؟!!
آیا از رفتن به کلاسهای زبان انگلیسی خسته شده اید و احساس میکنید
چیزی یاد نمیگیرید؟!!!
ما کم هزینه ترین , موثرترین و آسانترین راه را برای شما آماده کرده ایم!
English Pack
برای اولین بار در ایران
شامل 5 تا از بهترین و موفق ترین نرم افزارهای خود آموز زبان انگلیسی
از مبتدی تا پیشرفته
آموزش مکالمه، گرامر، لغت، لهجه، تلفظ، خواندن و نوشتن
همراه با فایل های صوتی و تصویری
5 نرم افزار برتر و
محبوب آموزشی زبان انگلیسی در پنج عدد DVD
با تخفیف استثنایی به مناسبت سالگرد افتتاح فروشگاه ( 70 درصد
)
قیمت این مجموعه با
تخفیف استثنایی به مدت محدود : 15000
تومان
برای اینکار باید home group ایجاد کنیم . به control panel -> view network status and task میرویم
[برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
در سمت راست صفحه روز گزینۀ "Ready to create" کلیک کنید
حالا روی Create a homegroup بزنید یه پسورد بهت میده که باید برای ارتباط برقرار کردن با شبکه این پسورد رو داشته باشید .
روی finish میزنید و تمام.حالا پنجره ی [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]برات باز میشه مربوط به تنظیمات homegroup ای که ساختین می تونین پسورد رو از قسمت change the password تغییر بدین .
-------------------------------------------------------------------------------------------
*بعد اگه خواستی می تونین پسوردت رو عوض کنین . باید برین به Network and sharing center روی home network بزنین و در پنجرۀ باز شده روی home network کلیک کنید و گزینۀ View or change Home Group setting بزنید پنجره ای که براتون باز میشه مربوط به تنظیمات home group ای که ساختی میشه . برای تغییر پسورد روی change the password بزنید. طول پسوردت باید حداقل 8 کاراکتر باشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه کار
اگه بخواین به شبکه ای که ساختین متصل بشین باید روی join بزنین و پسورد رو وارد کنین.
توجه داشته باشین که باید فایروال و آنتی ویروس ویندوز غیر فعال باشه .
در ابتدا نرم افزار Connectify را دانلود و نصب نمایید . سپس بعد از اجرا در سطر اول یعنی WiFi Name نام شبکه وایفای خود را تعیین کنید که یک نام دلخواه خواهد بود . در بخش بعدی یعنی Passphrase برای شبکه خود یک پسورد تعیین کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نیاید و تنها خودتان و کسانی که پسورد آن را دارند بتوانند به شبکه وایرلس دسترسی پیدا کنند. در نهایت در بخش سوم یعنی اینترنت نام کانکشنی که بدان در لپ تاپ خود متصل هستید را انتخاب نمایید. اکنون با زدن گرینه Start Hotspot لپ تاپ شما اینترنت خود را برای موبایل ها و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک می گذارد و با سرچ کردن وایرلس نام انتخابی که در سطر اول گذاشتید نمایش داده و به راحتی می توانید به آن متصل شوید. بدین ترتیب اینترنت پرسرعت خود را به راحتی به دستگاه های مجهز به وایرلس نظیر موبایل , آیفون و آیپاد , PSP و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک گذارید بدون آنکه مودم وایرلس داشته باشید ! ( ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که تیک بخش Intrernet Connection Sharing کارت شبکه اتان را زده باشید تا به شما اجازه شـِر کردن نت داده شود )
لینک دانلود نرم افزار:
کد: [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
منبع : آی تی تاپ
من یه سوال داشتم
من فکر کنم پسوردم و واسه یکی از سیسم هایی که می خوام شبکه کنم گم کردم باید چه کار کنم اگه میشه به ایمیلم جواب بدید
یه چی دیگه اینکه ..
مناین مراحل و میرم ولی بازم شبکه نمیشه درست یعنی واسه بازی مشکل دارم نمیشناسه [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
عزیزجان چه جوری می شه ویندوز7 رو با ویندوز xpشبکه کرد؟
من هرکاری کردم نشد
حتی رفتم توی تلار گفت و گوی مایکروسافت دیدوم اونجا هم حدود120 نفر نوشته بودن که نمی تونن 7 و xp رو شبکه کنن و هیچ جوابی هم نبود!
شما می دونی چه کار باید؟
آیا اصلا می شه یا نه!
سلام
اگه میشه آموزش تصویری شبکه کردن دو ویندوز 7 را بزارید یا بفرستید به ایمیلم
ممنون [برای مشاهده لینکها باید عضو شوید. ]
چند ماهه هرکاری کردم نتونستم دوتا کامپیوترم را شبکه کنم....
چی باز میشه ؟ اروری میده ؟
متن پیام رو بنویسین لطفا
اجازه بدید کامل توضیح بدم.
من می خوام یه شبکه ای بین pc و لپتاب ایجاد کنم کابل های lan رو هم به هر دو سیتم وصل هستند توضیحات اینجارو هم که خوندم رو کامل انجام دادم اما موفق نشدم و اررور نمی ده فقط مشکل اینجاست وقتی به قسمت (Control panel) و در قسمت Network and Sharing Center روی view network computers and devices کلیک می کنم فایلی جهت اشتراک گذاری با اون یکی سیستمم نمی بینم!
وضعیت کاربر : از تهران تا سیدنی رو با یه لیوان آب بخور ;))
P30Parsi
نوشته اصلی توسط jolia22
من می خوام یه شبکه ای بین pc و لپتاب ایجاد کنم کابل های lan رو هم به هر دو سیتم وصل هستند توضیحات اینجارو هم که خوندم رو کامل انجام دادم اما موفق نشدم و اررور نمی ده فقط مشکل اینجاست وقتی به قسمت (Control panel) و در قسمت Network and Sharing Center روی view network computers and devices کلیک می کنم فایلی جهت اشتراک گذاری با اون یکی سیستمم نمی بینم!
نمی دونم مشکل کار از کجاست!
کابل های lan رو هم به هر دو سیتم وصل هستند
درود ..
این نوشته ات یعنی چی ؟کابل های لن ؟ مگه از هاب کابل آوردی ؟
اگر منظورت اینه که میخوای پی سی و لب تاپ رو شبکه کنی ، این آموزش هارو ول کن ..
مهم هم نیست ویندوزت اکسپیه یا 7 ..
فقط
اول اسم یکی از سیستم ها رو (ترجیحا" PCرو ) بذار مثلا : SYS_1
اونیکی که لبتاپ ت هم باشه رو بذار :SYS_2
اسم هم یکی باشن (نمونه ی بالا بهترین راه ه)
یه وُرک گروپ بساز و توی سیستم هات تعریف کن ..
حالا آی پی بده به سیستم هات مثل این تصویر زیر
فقط برای سیستم دومیت ، مثل اون عکس ، اون قسمتی که نوشتم "متغیر" رو روی 2 بذار
البته برای ویندوز7،اگر روی اتوماتیک هم باشه جواب میده ، ولی برای برای ایکس پی ، نه !
حالا توی یکی از سیستم هات یه فایل رو شیر کن و چک کن که از توی گروپ پالسی ، دسترسی یا چیزی رو محدود نکرده باشی..
حالا توی هر کدوم از سیستم ها که دلخواه ت بود در قسمتrunاین آدرسو تایپ کن :البته اگر میخوای از سیستم دومی وارد اولی بشی
\\192.168.0.2\
اگر غیر از این بود ، اون 2 رو به 1تغییر بده
برای مطمئن شدن از اینکه ارتباط برقرار هست ، یه پینگ از 192.168.0.1بگیر مثالping 192.168.0.2 -t
وضعیت کاربر : از تهران تا سیدنی رو با یه لیوان آب بخور ;))
P30Parsi
نوشته اصلی توسط jolia22
نمی دونم مشکل کار از کجاست!
اگر هم منظورت غیر از اینی بود که توضح دادم ..
باز مطرح کن .. تا اگر چیزی میدونم بنویسم ..