PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود سیستم مدیریت تبلیغات - حراجی ( ایستگاه )

Ehsan
06-21-2009, 01:46 PM
سلام.
امروز می تونید سیستم مدیریت تبلیغات میترا ادز رو بصورت کاملا رایگان از تالار گفتگوی پارسی فروم دریافت کنید. این سیستم با قیمت های بالا فروخته می شه! که شما اصل سیستم رو بدون هیچ گونه دستکاری می تونید دریافت کنید.

امکانات سیستم به گفته سایت سازنده :
- امکانات قسمت اعضا (کاربران عضوء یا آگهی دهندگان) نرم افزار آگهی
- فرم پرداخت وجه بصورت پرداخت آنلاین و یا روشهای سنتی
- جدول آگهي هاي کاربر شامل مدیریت آگهی بصورت دسته ای رایگان , متنی و ویژه
- ثبت و ويرايش آگهي هاي کاربر بصورت ساده و کاربر پسند
- سیستم مدیریت مالی کاربر جهت مدیریت دارائی
- صندوق پستی جهت دریافت پیام دیگر کاربران
- قسمت بررسی امور مالی برای مشاهده لیست تمام تراکنشها و یا فیشهای پرداختی از اولین روز تا کنون
- ويرايش مشخصات کاربر و امکانات مدیریتی بیشتر که به کاربران عضوء داده میشود
- امکانات پنل مدیریتی وب سایت (قسمت ادمین)برای مدیر سایت
-ايجاد و ويرايش پلان هاي ثبت آگهي با امکانات دلخواه، توسط مديريت وبسايت ، و ثبت آگهي در پلان هاي متفاوت از نظر قيمت، موقعيت در صفحه، اندازه، مدت زمان و امکانات دیگر
- قابلیت ایجاد بینهایت مدیر و امکان اجازه دسترسی متفاوت حتی برای کوچکترین قسمت سیستم
- تنظيم ساعت محلي و کنترل اختلاف زماني با سرور
- ويرايش آگهي هاي کاربران در محيط مديريت
- صندوق فعال سازي آگهي ها ، و پرداخت ها براي مديريت
- مديريت پرداخت ها و براورد ورودي ها و خروجي هاي صندوق مالي وبسايت
- کنترل حساب مالي کاربران و محاسبه هزينه آگهي ها (تا دقت ثانيه)
- مديريت پيوندها ، در صفحه ي اصلي و صفحه کاربر
- مديريت صفحات اصلي و انعطافپذيري بسيار بالاي Object ها، براي بدست آوردن بهترين وضعيت اطلاع رساني
- ايجاد صفحه جديد، با انتخاب Object هاي متناسب و تنظيم Object ها طبق سليقه و شرايط مديريت
- افزودن Post در هر قسمت از هر يک از صفحات براي ثبت اطلاعات و اخبار ويژه يا ثبت آگهي هاي فوق العاده
- مديريت گروه ها و زيرگروه ها، حذف، اختفاع لحظه اي، ويرايش و ثبت گروه جديد، در محيط مديريت
- کنترل پنل قدرت مند براي تغيير جزييات، از جمله متن اختار ها، فعال يا غيرفعال بودن قسمت ها، مشخصات وبسايت، جزييات مديريت و امکانات دیگر
- قابلییت تعریف بینهایت پکیج تبلیغاتی جدید
- قابليت ثبت بکآپ از بانک اطلاعاتي با انتخاب تيبل هاي دلخواه
- موتور آپديت ، براي ثبت تغييرات در فايل هاي استاتيک مربوط به آگهي ها(براي افزايش رتبه ي صفحات در موتور جستجو اطلاعات به دو صورت HTML و DataBase ثبت ميشود)
- هسته ي قدرتمند براي تحمل ترافيک بالا ، و انعطافپذيري با شرايط و قدرت سرور
- قابليت نصب قالب(تـم) جديد، براي صرفه جويي در هزينه ي طراحي

--- دانلود با لینک مستقیم --- (http://mashkok.persiangig.com/p30parsi/Mitra_Ads_Center_1.0.2-Stable.zip)

zaxscdvf
07-13-2009, 09:30 AM
باسلام لطفا راهنمائی کنید در مورد نصبش چون به هیچ عنوان نصب نمیشه شما اینم امتحان کردی :68[1]:

Ehsan
07-13-2009, 10:49 AM
دوست عزیز، این سیستم zend شده هست و برای نصب اون باید روی سرور zend optimizer داشته باشید !

zaxscdvf
07-13-2009, 11:50 AM
باتشکر از مدیت خوب شما

میخواستم بدونم چطور میشه روی هاست نصبش کنم اگه امکان داره توضیح بدهید

Ehsan
07-13-2009, 12:55 PM
همانند دیگر سیستم های مدیریت محتوا نصب میشه!
معمولا همه ی سرور ها zend optimizer دارن. یعنی 98% سرور ها دارن ...
سیستم رو آپلود می کنید و از حالت فشرده خارج می کنید و آدرس سایت رو توی مرورگر وارد می کنید و مراحل نصب که 100% فارسی هست رو ادامه میدید و اطلاعات دیتابیس رو هم بهش میدید و خلاص ...

alone01
07-24-2009, 07:32 AM
سلام دوست عزیز
ممنونم که این بسته را گذاشتید:53[1]:.ولی یک سوال
آیا شما کد ها را چک کردید که ببینید هنگام نصب آیا ایمیلی برای سازنده این بسته فرستاده می شود یا نه؟
اینطوری طرف می تونه ثابت کنه که نرم افزار اون بوده و اگه شامل قانون حمایت از نرم افزار های داخلی بشه می تونه بیچارمون کنه.:Smile (145):این طور نیست ؟ یا من بی جهت این طور فکر می کنم؟
پس اگر اینطور هستش باید کد ها را چک کنیم نه؟:-?

Ali_Sedaghat
07-26-2009, 06:30 AM
با سلام و خسته نباشيد خدمت كاربران محترم به خصوص جناب Admin
از اين كه نرم افزار را جهت دانلود قرار داده ايد از شما سپاس گزارم.
من نرم افزار را دانلود كردم و بعد آن را در يك هاست آپلود كردم. هاست مورد استفاده من داراي zend optimizer مي باشد.
مشكلي كه دارم اين است :
وقتي كه بر روي فايل index.php كليك مي كنم پيغام خطاي زير را مي دهد كه نمي دانم مشكلش از چيست؟ اگه امكان دارد من را راهنمايي كنيد.
با تشكر و احترام
صداقت
Fatal error: Unable to read 9908 bytes in /home/a4093034/public_html/en/installation/index.php on line 3

Ehsan
07-28-2009, 04:52 PM
سلام دوست عزیز
ممنونم که این بسته را گذاشتید:53[1]:.ولی یک سوال
آیا شما کد ها را چک کردید که ببینید هنگام نصب آیا ایمیلی برای سازنده این بسته فرستاده می شود یا نه؟
اینطوری طرف می تونه ثابت کنه که نرم افزار اون بوده و اگه شامل قانون حمایت از نرم افزار های داخلی بشه می تونه بیچارمون کنه.:smile (145):این طور نیست ؟ یا من بی جهت این طور فکر می کنم؟
پس اگر اینطور هستش باید کد ها را چک کنیم نه؟:-?
دوست عزيز، هيچ جاي نگراني وجود ندارد. اين سيستم همان جوملاي حرفه اي نسخه 1.0 هست كه توسط امكانات جديدي تجهيز شده است. افرادي كه اين امكانات رو اضافه نموده اند حق اين كار را ندارند. اين سيستم ايمن هست.
در ضمن، شما مي تونيد سيستم ايميل تون رو هم چك كنيد كه ببينم آيا ايميلي حاوي يوزر يا پسورد به جايي ارسال مي كند يا خير.

با سلام و خسته نباشيد خدمت كاربران محترم به خصوص جناب admin
از اين كه نرم افزار را جهت دانلود قرار داده ايد از شما سپاس گزارم.
من نرم افزار را دانلود كردم و بعد آن را در يك هاست آپلود كردم. هاست مورد استفاده من داراي zend optimizer مي باشد.
مشكلي كه دارم اين است :
وقتي كه بر روي فايل index.php كليك مي كنم پيغام خطاي زير را مي دهد كه نمي دانم مشكلش از چيست؟ اگه امكان دارد من را راهنمايي كنيد.
با تشكر و احترام
صداقت
fatal error: Unable to read 9908 bytes in /home/a4093034/public_html/en/installation/index.php on line 3
سلام دوست عزيز، ممنونم از انتخاب شما.
ظاهرا هاست شما مشكل دارد.
روي هاست ديگري تست كنيد. در صورتي كه مجددا اين پيغام را مشاهده كرديد همينجا اطلاع دهيد تا پيگيري كنم.
با تشكر

alone01
08-05-2009, 06:39 PM
سلام ادمین جان
2 سوال دیگه داشتم
آگهی هایی که ثبت می شه آدرسشون چطوری به گوگل داده می شه؟توی جوملا کامپوننت جومپ یک فایل ایکس ام ال تولید می کنه که ادرسش را به گوگل می دیم اما اینجا چیزی ندیدم
دومین سوالم مربوط به صفحات با پسوند اچچ تی ام ال(.html ) هستش.چطوری می شه اگهی ها به اون صورت ذخیره بشوند تا رتبه سایت تو گوگل بیشتر بشه.من که از تنظیمات سایت و همچنین (.htaccess ) استفاده کردم ولی باز هم صفحات سایت و ادرس اگهی ها پسوند نگرفت.نکنه این بسته ناقص باشه؟

farbodtn
08-07-2009, 09:27 AM
منم بلد نيستم اگه ميشه ادمين جان بگو من ياد بگيرم

Ehsan
10-16-2009, 12:13 AM
سلام ادمین جان
2 سوال دیگه داشتم
آگهی هایی که ثبت می شه آدرسشون چطوری به گوگل داده می شه؟توی جوملا کامپوننت جومپ یک فایل ایکس ام ال تولید می کنه که ادرسش را به گوگل می دیم اما اینجا چیزی ندیدم
دومین سوالم مربوط به صفحات با پسوند اچچ تی ام ال(.html ) هستش.چطوری می شه اگهی ها به اون صورت ذخیره بشوند تا رتبه سایت تو گوگل بیشتر بشه.من که از تنظیمات سایت و همچنین (.htaccess ) استفاده کردم ولی باز هم صفحات سایت و ادرس اگهی ها پسوند نگرفت.نکنه این بسته ناقص باشه؟

منم بلد نيستم اگه ميشه ادمين جان بگو من ياد بگيرم

متاسفانه به دلیل تغییرات زیادی که در سورس و نام پوشه و فایلهای این کامپوننت داده شده ، پلاگین های جومپ و joomsef که مخصوص نسخه اصلی و لاتین این کامپوننت ایجاد شده اند ، با این کامپوننت هماهنگی ندارند و شما نمیتونین از نقشه سایت و لینکهای با پسوندهای گوگل پسند ، استفاده کنید

best200
10-16-2009, 06:29 PM
جناب Admin (http://forum.p30parsi.com/member.php?u=1)
من این اسکریپت را بصورت کامل و بدون هیچ مشکلی نصب کردم ولی وقتی میخوام زبان سایت را به لاتین تغییر بدم به کلی بهم میریزد .اگه امکان داره لینک دانلود نسخه لاتین را قرار دهید چون در خارج از کشور هستم و نیاز به آن دارم
با تشکر فراوان

Ehsan
10-16-2009, 07:17 PM
شما کافیه که یک قالب لاتین جوملا روی سایتتون نصب کنید
قالبهای پیش فرض سیستم به دلیل اینکه راست چین هستند ، مخصوص زبان فارسی ایجاد شده اند
ضمن اینکه برای شما که مشکل فارسی سازی ندارید ، خیلی بهتر هست که از نسخه اصلی این کامپوننتها استفاده کنید
در وبسایت extensions.joomla.org عبارت Classified ads رو جستجو کنید و انواع و اقسام کامپوننت های مخصوص اینکار بصورت رایگان و یا کامرشیال اونجا موجود هست

raperman
11-29-2009, 09:21 PM
دوست عزیز از شما می خوام که لینک دانلود رو بردارید

این کار درستی نیست

با تشکر

Ehsan
11-29-2009, 09:48 PM
دوست عزیز از شما می خوام که لینک دانلود رو بردارید

این کار درستی نیست

با تشکر

منظورتون رو متوجه نمیشم
چه کاری درست نیست ؟
این سیستم یه سیستم رایگان هست (جوملا و کامپوننت classified) و تیم برنامه نویسی جوملا ، این نرم افزار رو به صورت کد باز و رایگان ارائه میدن

شما این وسط ، وکیل و مدعی از طرف اونا هستین ؟

raperman
11-30-2009, 05:25 PM
احسان جان چرا ناراحت می شی ؟؟

این سیستم رو گروه میترا به صورت پک در آمورده و می فروشه

شما اگه فکر می کنی این کامپوننت classified هست بیا رو جوملا نصبش کن بعد با یه کامپوننت دیگه که فکر می کنم joompack باشه به صورت پک درش بیار اسمشم بذار احسان ادز :4:

باز ناراحت نشی بزنی ناکارمون کنی :4:

Ehsan
11-30-2009, 07:48 PM
جالبه که اسم یه مشت دزد ، جدیدا شده گروه
برای اونایی که با این باند (میترا) آشنایی ندارن ، عرض میکنم که :
یه مشت دزد که با نفوذشون توی ادارات و ارگانها ، همین جوملای رایگان و فارسی شده توسط تیم های دیگه رو با قیمتهای گزاف (بین 5 تا 20 میلیون تومن) فروختن

جهت اطلاع بیشتر از این تاپیک دیدن کنید : http://forum.persiantools.com/t123178.html