PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسایی که adsl دارن و ندارن بیان اینجا

GALAXY
08-19-2009, 03:50 PM
این تاپیک واسه کسایی که اینترنت adsl ندارن و میخوان بگیرن که بیان از تجربه کسایی که adsl دارن استفاده کنن
در این تاپیک دوستان میتونن در مورد اینترنت ای دی اس ال با هم بحث کنن و در مورد قیمت شارژ و هزینه مودم در شهرهای مختلف در این تاپیک قرار بدن تا دوستان آشنا بشن و میتونن مشکلاتشون رو در مورد ای دی اس ال در این تاپیک مطرح نمایند.
امیدوارم کاربران عزیز همکاری لازم را به عمل آورند.:53[1]::53[1]:

farbodtn
08-19-2009, 04:33 PM
بله ای دی اس ال دارم و سرعت خوبی هم داره
از شما بخاطر دادن پست های جالب متشکرم

ققنوس اندیشه
08-19-2009, 04:33 PM
با سلام وتشکر از راه اندازی این تاپیک ....
من از ADSL استفاده نمیکنم ...بدلائل خاصی که خودم میدونم ....در عوض از وایر لس سوء استفاده میکنم ....با وایر لس امنیت بیشتری دارم ....اصلا قطعی ندارم ...مگر خودم بخوام ...سرویسهاش برای استفاده از ویندوز لینوکس مچ هست ....از فایر وال شرکتی منحصری استفاده میکنه ودسترسی غیر براش محدوده .....با سرعت 512 .دانلود 128 که خیلی راضیم ...مدتها میگذره که من از خط تلفن برای اینترنت استفاده نکردم ...حدودا 4 سال .....

محاسنش از معایبش بیشتره ...به هر حال با سرعت بالائی در فروم وخیابانهاش میگردم وآژیر میکشم ....
همزمان 25 صفحه را باز و مدیریت میکنم .... هیچوقت نمیتوانید محل درست حضور منو پیدا کنید ....البته یادآوری میکنم که من از لینوکس استفاده میکنم ....وبرنامه های مخربی برای حمله ودفاع روی سیستمم دارم که همیشه به روز میشوند ومنتظرم تا یک قطعه جدید ومدرنتر ببازار بیاد تا شکارش کنم وسیستمم دارای 4 سیستم عامله که آخریش xp هست ......
توانائی بالائی در مدیریت سیستم وهمکاری با سایتهای مختلف دارم که مجموعه تمرکز کاریم روی پارسی فرومه ....

پیشنهاد میکنم از وایر لس بهره ببرید ...دلائل زیادی داره ...ADSL برای شرکتهائی که اونو اجاره میدن یک کاسبی چند منظوره اس ومخابرات بدلیل کاربری زیاد افراد از این پدیده ...نظارت بیشتری روش متمکز کرده....زمانی که شما از اکانتتون استفاده نمیکنید شرکت مربوطه ساعتهای خالی کاری شما را با همان آی پی به شخص دیگری اجاره میده ...خلاصه کاملا در خدمتتون نیست ...معایب بسیاری که از حوصله شما خارج میشود اگر بگویم.....
در ایران دانشجوها بیشتر استقبال میکنند ....ولی در اروپا یا .....کمتر ...چرا؟؟؟؟
بیشتر تحقیق کنید خواهید فهمید ....یک دلیلش ...کابلی بود که در مدیترانه قطع شده بود ....همه جا قطعی بود ولی وایر لس داشت کار میکرد ......

موفق باشید ....

Yaser Parsi
08-19-2009, 04:45 PM
نداریم ولی شاید در آیندهای دور خواستیم بگیریم

Alireza
08-19-2009, 05:06 PM
منم دارم با سرعت 512

hayaho
08-19-2009, 05:47 PM
من از ADSL استفاده می کنم نامحدود ماهی 28 هزار تومان ولی من بیشتر وقتها محدود

می گیرم ماهیانه 10000تومان واگر کم بیارم ا حجم میخرم 3000 تومان یعنی کلا 2 گیگ سرعتشم خوبه

آخه آبجیم چت می کنه خیلی زیاد همش خوابیده رو کامپیوتر نمیزاره من بیام

ولی کلا راضی هستیم حدود 1 سال از adsl استفاده می کنم

Alireza
08-19-2009, 06:30 PM
من از adsl استفاده می کنم نامحدود ماهی 28 هزار تومان ولی من بیشتر وقتها محدود

می گیرم ماهیانه 10000تومان واگر کم بیارم ا حجم میخرم 3000 تومان یعنی کلا 2 گیگ سرعتشم خوبه

آخه آبجیم چت می کنه خیلی زیاد همش خوابیده رو کامپیوتر نمیزاره من بیام

ولی کلا راضی هستیم حدود 1 سال از adsl استفاده می کنم

10 تومان میدید سرعتش 2 ؟!!!!!
ما 13 تومان میدیدم 512

Black Rose
08-19-2009, 07:57 PM
منم دارم با سرعت 512
حال ميكنين ها :65[1]::65[1]::65[1]:

farbodtn
08-19-2009, 08:05 PM
من از adsl استفاده نمیکنم ...بدلائل خاصی که خودم میدونم ....در عوض از وایر لس سوء استفاده میکنم ....با وایر لس امنیت بیشتری دارم ....اصلا قطعی ندارم ...مگر خودم بخوام ...سرویسهاش برای استفاده از ویندوز لینوکس مچ هست ....از فایر وال شرکتی منحصری استفاده میکنه ودسترسی غیر براش محدوده .....با سرعت 512 .دانلود 128 که خیلی راضیم ...مدتها میگذره که من از خط تلفن برای اینترنت استفاده نکردم ...حدودا 4 سال .....

محاسنش از معایبش بیشتره ...به هر حال با سرعت بالائی در فروم وخیابانهاش میگردم وآژیر میکشم ....
همزمان 25 صفحه را باز و مدیریت میکنم .... هیچوقت نمیتوانید محل درست حضور منو پیدا کنید ....البته یادآوری میکنم که من از لینوکس استفاده میکنم ....وبرنامه های مخربی برای حمله ودفاع روی سیستمم دارم که همیشه به روز میشوند ومنتظرم تا یک قطعه جدید ومدرنتر ببازار بیاد تا شکارش کنم وسیستمم دارای 4 سیستم عامله که آخریش xp هست ......
توانائی بالائی در مدیریت سیستم وهمکاری با سایتهای مختلف دارم که مجموعه تمرکز کاریم روی پارسی فرومه ....

پیشنهاد میکنم از وایر لس بهره ببرید ...دلائل زیادی داره ...adsl برای شرکتهائی که اونو اجاره میدن یک کاسبی چند منظوره اس ومخابرات بدلیل کاربری زیاد افراد از این پدیده ...نظارت بیشتری روش متمکز کرده....زمانی که شما از اکانتتون استفاده نمیکنید شرکت مربوطه ساعتهای خالی کاری شما را با همان آی پی به شخص دیگری اجاره میده ...خلاصه کاملا در خدمتتون نیست ...معایب بسیاری که از حوصله شما خارج میشود اگر بگویم.....
بیشتر تحقیق کنید خواهید فهمید ....یک دلیلش ...کابلی بود که در مدیترانه قطع شده بود ....همه جا قطعی بود ولی وایر لس داشت کار میکرد ......

موفق باشید ....
در سته وایرلس امنیتش بیشتره:-?

Bhr
08-19-2009, 10:07 PM
من اینترنت جدید دارم

بهش میگن هوشمند

خیلی باهوشه

گاهی اوقاتم زیادی باهوش میشه

مجبور میشم کارت بگیرم ... : دی

farbodtn
08-20-2009, 08:52 AM
ADSL چيست؟

ADSL يکی از خانواده های Digital Subscriber Line) DSL) يا همان خطوط ديجيتال استيجاری می باشد. اعضای DSL معمولا به صورت xDSL نامگذاری می شوند. اين خطوط از تمامی پهنای موجود در خطوط مسی دوطرفه استفاده می کنند تا بالاترين سرعت ممکن در ثانيه را بر خلاف خطوط معمول ارائه دهند.ADSL) Assymetric DSL) در واقع نوعی از DSL ها می باشد که ارتباط آن نامتقارن می باشد;يعنی سرعت ارسال داده در ثانيه کمتر از دريافت آن می باشد.انواع ديگری از xDSL ها موجود می باشند که از جمله آنها می توان به HDSL(High-Speed DSL) و SDSL(Symetric DSL) اشاره کرد.

ADSL پهنای باند 1.1 مگاهرتزی خطوط مسی را به کانال های 4 کيلوهرتزی تقسيم می کند و آخرين کانال را جهت ارسال صدا و فاکس معمولی تخصيص می دهد و 256 کانال ديگر را برای انتقال دو طرفه اطلاعات استفاده می کند; به اين ترتيب که 64 کانال را برای خط ارسال اطلاعات و 128 کانال ديگر را جهت دريافت اطلاعات استفاده می کند. در بهترين حالت اگر 192 کانال 4 کيلو هرتزی موجود را استفاده کند، در تئوری سرعت بايد به حدود 9 مگابيت در ثانيه برسد. در حال حاضر سرعت خطوط ADSL در بهترين حالت 2 مگابيت در ثانيه می باشد.در عمل، اين خطوط اطلاعات زنجيره وار ديجيتال را به اطلاعات پارالل در دو سر انتقال اطلاع تبديل می کنند. دقيقا مشابه کاری که در مودم های خطوط عادی انجام می شود.

سرعت انتقال اطلاعات در محدوده ذکر شده به عواملی از جمله فاصله ارتباطی و نوع سيم استفاده شده بستگی دارد.
:4::4::4:4444444444444444

GALAXY
08-20-2009, 12:14 PM
بله ای دی اس ال دارم و سرعت خوبی هم داره
از شما بخاطر دادن پست های جالب متشکرم
ممنون فربد عزیز اگه از سرعت و حجم و قیمتشو رو هم اعلام کنین تا قیمت های شهرهای مختلف مشخص بشه چون من با چند از شهر های مختلف که قیمت هارو خواهستم همه قیمت ها متفاوت بود و نسبت به شهر ما خیلی خیلی ارزونتره.

GALAXY
08-20-2009, 12:15 PM
من اینترنت جدید دارم

بهش میگن هوشمند

خیلی باهوشه

گاهی اوقاتم زیادی باهوش میشه

مجبور میشم کارت بگیرم ... : دی
هوششو هم میشه بسنجی؟؟:Smile (175)::Smile (175):

GALAXY
08-20-2009, 12:17 PM
من از adsl استفاده نمیکنم ...بدلائل خاصی که خودم میدونم ....در عوض از وایر لس سوء استفاده میکنم ....با وایر لس امنیت بیشتری دارم ....اصلا قطعی ندارم ...مگر خودم بخوام ...سرویسهاش برای استفاده از ویندوز لینوکس مچ هست ....از فایر وال شرکتی منحصری استفاده میکنه ودسترسی غیر براش محدوده .....با سرعت 512 .دانلود 128 که خیلی راضیم ...مدتها میگذره که من از خط تلفن برای اینترنت استفاده نکردم ...حدودا 4 سال .....

پیشنهاد میکنم از وایر لس بهره ببرید ...دلائل زیادی داره ...adsl برای شرکتهائی که اونو اجاره میدن یک کاسبی چند منظوره اس ومخابرات بدلیل کاربری زیاد افراد از این پدیده ...نظارت بیشتری روش متمکز کرده....زمانی که شما از اکانتتون استفاده نمیکنید شرکت مربوطه ساعتهای خالی کاری شما را با همان آی پی به شخص دیگری اجاره میده ...خلاصه کاملا در خدمتتون نیست ...معایب بسیاری که از حوصله شما خارج میشود اگر بگویم.....

موفق باشید ....
ممنون ققنوس جان
اگه در مورد قیمت ها و نحوه نصب و مودم و امکانات دیگر وایرلس نیز صحبت کنید ممنون میشیم؟؟
شاید ما هم وایرلس بگیریم.:4::-?

sayed
08-20-2009, 12:29 PM
بنده نیز شامل کسانی که از ADSL استفاده می کنند هستم!

بنده از شرکت اسیا تک (ASIATECH) گرفتم با سرعت 128 مودم که خودم خریدم تقریبا 40 تومن اسمش asus 602 هستش خوبه همه تعریقش رو میکنن اسیا تک هم همینارو پشتیبانی میکنه هم ایسوز هم تیپی لینک و خودشون هم مودم اختصاصی دارن که فقط به درد شرکت خودشون میخورن و اگه کسی بخواد از یه شرکت دیگه بگیره نمیتونه از اون مودم استفاده کنه.
اگه بالای 128 میخواهید باید کارت داشنجویی و یا... داشته باشید که بهتون بدن.
قیمتش هم سه ماه ،تقریبا 30 تومن یعنی ماهی 10 تومن برای سه ماه هم 6 گیگ فضای دانلود داره
و.....

ققنوس اندیشه
08-20-2009, 12:58 PM
با سلام ...وممنون از سئوالتون

وایرلس در پهنای باندهای مختلفی وجود داره که ارز 128 شروع وبه یک گیگ منتهی میشه البته برای کاربران معمولی ....
اکانت جدید تری هم هست بنام اسکای فایبر که به شما امکان 2 گیگ سرعت را میدهد وشارژ آن ماهانه یک میلیون تومان هست //////و توسط دیش وال ام بی ..ساپورت میشه ..در ایران بالاترین بهره وری را دارد ...اما گران هست ....بیشتر ادارات ...بانکها وهر جائی که سرویسهای بالا بخواد تقا ضا میشه در محیطهای مرتفع بهتر کار میکنه ودر حدود 20 متر تا زیر زمین را امواج میده .....
وایرلس 128 را میتوانید براحتی درخواست نمائید با هزینه شارژ ماهانه 33 هزار تومان تمام وقته ....256....44 هزار تمام وقته ...برای اجاره مودم شما مبلغ 150 هزار تومان چک یا نقد به شرکت مربوطه بعنوان امانت میدهید تا زمانی که مودم را پس بدهید وپولتان را مسترد مینمایند ....یعنی مودم میشود امانی...ومثل ای دی اس ال نیست که به اجبار مودم را بخرید .....
وایرلس 512 را به شرکتهای خصوصی یا کافی نتها البته با ارائه مجوز یا ثبت روزناه رسمی شرکت واگذار میکنند ....
وایرلس یک گیگ را به شخص یا شرکتهای خاصی نمی دهند وشما وارد لیست اطلاعات میشید ....
از مزیتهای مودم وایر لس امکان جابجائی وانتقال در شهر را دارید ومیتوانید مثلا از میدان ولیعصر به ونک بروید و در تجریش هم استفاده کنید ...فقط کافیه بر روی سیستم دیگر برنامه اش را از روی سی دی نصب کنید ....
خیلی ساده ...کمترین پهنای باندش در محل های مختلف اگر 512 باشد به 128 میرسد ....
وبر خلاف ای دی اس ال که هیچ نمایش دقیقی از سرعت ندارید در وایرلس میتوانید از روی مودم وچراغهای روی جعبه که چشمک میزنند ...با تغیر جای مودم بهترین حالت آنتن را تنظیم کنید ....

جالب اینکه شما یک مودم وایر لس میگیرید نیاز به ارتقائ سرعت دارید ...اصلا نیاز نیست دوباره کارهای اداری انجام دهید ...خود شرکت از محل خودش سرعت شما را به بالاتر آپ تو دیت میکند ...از مزایای امنیتی آن بخواهیم بگوئیم که کلی جای بحث دارد ....
یک دلیل برتریش به ای دی اس ال شبکه کردن وایرلس خیلی سریعتر وبهتر از ای دی اس ال هست برای شی ر کردن به یک سیستم دیگر حتما باید از شرکتی که اکانت گرفتید درخواست کنید وآن مارمولک ها برای گرفتن پول به یاریتان میشتابند ...ولی وایر لس محدودیت شیر ندارد ...شما آزادید تا به طبقه پائینی یا بالائی خود نیز سرویس بدهید ......
خلاصه هر چه بیشتر باهاش کار میکنی تازه میبینی که چه امکاناتی داره وبرتری بیشتری در اختیار داری ....بزودی مقاله ای دراین مبحث خواهم گذاشت تا از نظر فنی هم آشنائی پیدا کنید ....
بهترین مزیت وایرلس این است که هیچکس نمیتواند از مودم شما بصورت غیر مجاز استفاده کند ....و مالک فقط شما هستید ....برای اطمینان از حرف من یک فایر وال قوی مثل کومودو را نصب کنید ومودم را فعال کنید ودر اینترنت گشت بزنید ...میبینید که یک سری آی پی برای گرفتن امواج شما در لیست کومودو هست اما هیچ امکانی در دسترس شان قرار نمیگیرد ...مثلا خیلیها میخواهند از لب تاپ ووایرلس اون استفاده کنند اما یا نادانند یا اینکاره نیستن .....

به هر حال من کلکهای زیادی برای استفاده بهتر از وایر لس بلدم که دوستان اگر مودمش را دارند ....بخواهند راهنمائی میکنم ...برای نمونه یک قطعه فلزی ساده میسازیم ومیچسبانیم به آنتن کوچک مودم وبهترین سرعت را تثبیت میکنیم واز هرز روی امواج نهایت استفاده را میکنیم ....یا سیستمتون با چه امکاناتی و لوازمی میتونه بهترین کارائی را از وایرلس بگیره ...نمونه اش مقدار رم یا سی پی یو .....یا از کدام جستجو گر بهره ببریم وچگونه تنظیمات را انجام دهیم تا سیستمهای شیر شده راحتتر کار کنند ....
یک کلک کوچک هم کشف کردم که چگونه مودم را خنک کنیم تابهتر کار کند .....
مودمهای مختلفی در بازار هست ...ولی مودمی که خود شرکتهای وایرلسی میدهند با توجه به کارائی وتوانائی مرغوبتر است ...دیگر اینکه مثل ای دی اس ال شما نمیتوانید مودم را جدا بخرید ...اگر مودم وایر لسی را جدا بخرید شرکت برای شما آی پی نمیدهد ومودم شما روی دستتان میماند ....
اگر شما همین الان بخواهید اقدام به گرفتن وایر لس نمائید ...پس از مراجعه یا مشاوره به شما خواهند گفت که باید در صف انتظار برای درخواست بمانید....خب طبیعی وایرلس امکانات خاصی داره واستقبالش بیشتره ...فقط عرض کنم که ای دی اس ال تبلیغات گسترده ای کرده ...وهیچ کدام از بقالهاش نمیگن ماستشون ترشه ...ولی خودشون شورش را در می آورند .....

موفق باشید و خندان:48[1]:

برای اطلاع بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید .....
www.datak-telecom.net

farbodtn
08-20-2009, 02:08 PM
ممنون فربد عزیز اگه از سرعت و حجم و قیمتشو رو هم اعلام کنین تا قیمت های شهرهای مختلف مشخص بشه چون من با چند از شهر های مختلف که قیمت هارو خواهستم همه قیمت ها متفاوت بود و نسبت به شهر ما خیلی خیلی ارزونتره.

بنده نیز شامل کسانی که از adsl استفاده می کنند هستم!

بنده از شرکت اسیا تک (asiatech) گرفتم با سرعت 128 مودم که خودم خریدم تقریبا 40 تومن اسمش asus 602 هستش خوبه همه تعریقش رو میکنن اسیا تک هم همینارو پشتیبانی میکنه هم ایسوز هم تیپی لینک و خودشون هم مودم اختصاصی دارن که فقط به درد شرکت خودشون میخورن و اگه کسی بخواد از یه شرکت دیگه بگیره نمیتونه از اون مودم استفاده کنه.
اگه بالای 128 میخواهید باید کارت داشنجویی و یا... داشته باشید که بهتون بدن.
قیمتش هم سه ماه ،تقریبا 30 تومن یعنی ماهی 10 تومن برای سه ماه هم 6 گیگ فضای دانلود داره
و.....

با سلام ...وممنون از سئوالتون

وایرلس در پهنای باندهای مختلفی وجود داره که ارز 128 شروع وبه یک گیگ منتهی میشه البته برای کاربران معمولی ....
اکانت جدید تری هم هست بنام اسکای فایبر که به شما امکان 2 گیگ سرعت را میدهد وشارژ آن ماهانه یک میلیون تومان هست //////و توسط دیش وال ام بی ..ساپورت میشه ..در ایران بالاترین بهره وری را دارد ...اما گران هست ....بیشتر ادارات ...بانکها وهر جائی که سرویسهای بالا بخواد تقا ضا میشه در محیطهای مرتفع بهتر کار میکنه ودر حدود 20 متر تا زیر زمین را امواج میده .....
وایرلس 128 را میتوانید براحتی درخواست نمائید با هزینه شارژ ماهانه 33 هزار تومان تمام وقته ....256....44 هزار تمام وقته ...برای اجاره مودم شما مبلغ 150 هزار تومان چک یا نقد به شرکت مربوطه بعنوان امانت میدهید تا زمانی که مودم را پس بدهید وپولتان را مسترد مینمایند ....یعنی مودم میشود امانی...ومثل ای دی اس ال نیست که به اجبار مودم را بخرید .....
وایرلس 512 را به شرکتهای خصوصی یا کافی نتها البته با ارائه مجوز یا ثبت روزناه رسمی شرکت واگذار میکنند ....
وایرلس یک گیگ را به شخص یا شرکتهای خاصی نمی دهند وشما وارد لیست اطلاعات میشید ....
از مزیتهای مودم وایر لس امکان جابجائی وانتقال در شهر را دارید ومیتوانید مثلا از میدان ولیعصر به ونک بروید و در تجریش هم استفاده کنید ...فقط کافیه بر روی سیستم دیگر برنامه اش را از روی سی دی نصب کنید ....
خیلی ساده ...کمترین پهنای باندش در محل های مختلف اگر 512 باشد به 128 میرسد ....
وبر خلاف ای دی اس ال که هیچ نمایش دقیقی از سرعت ندارید در وایرلس میتوانید از روی مودم وچراغهای روی جعبه که چشمک میزنند ...با تغیر جای مودم بهترین حالت آنتن را تنظیم کنید ....

جالب اینکه شما یک مودم وایر لس میگیرید نیاز به ارتقائ سرعت دارید ...اصلا نیاز نیست دوباره کارهای اداری انجام دهید ...خود شرکت از محل خودش سرعت شما را به بالاتر آپ تو دیت میکند ...از مزایای امنیتی آن بخواهیم بگوئیم که کلی جای بحث دارد ....
یک دلیل برتریش به ای دی اس ال شبکه کردن وایرلس خیلی سریعتر وبهتر از ای دی اس ال هست برای شی ر کردن به یک سیستم دیگر حتما باید از شرکتی که اکانت گرفتید درخواست کنید وآن مارمولک ها برای گرفتن پول به یاریتان میشتابند ...ولی وایر لس محدودیت شیر ندارد ...شما آزادید تا به طبقه پائینی یا بالائی خود نیز سرویس بدهید ......
خلاصه هر چه بیشتر باهاش کار میکنی تازه میبینی که چه امکاناتی داره وبرتری بیشتری در اختیار داری ....بزودی مقاله ای دراین مبحث خواهم گذاشت تا از نظر فنی هم آشنائی پیدا کنید ....
بهترین مزیت وایرلس این است که هیچکس نمیتواند از مودم شما بصورت غیر مجاز استفاده کند ....و مالک فقط شما هستید ....برای اطمینان از حرف من یک فایر وال قوی مثل کومودو را نصب کنید ومودم را فعال کنید ودر اینترنت گشت بزنید ...میبینید که یک سری آی پی برای گرفتن امواج شما در لیست کومودو هست اما هیچ امکانی در دسترس شان قرار نمیگیرد ...مثلا خیلیها میخواهند از لب تاپ ووایرلس اون استفاده کنند اما یا نادانند یا اینکاره نیستن .....

به هر حال من کلکهای زیادی برای استفاده بهتر از وایر لس بلدم که دوستان اگر مودمش را دارند ....بخواهند راهنمائی میکنم ...برای نمونه یک قطعه فلزی ساده میسازیم ومیچسبانیم به آنتن کوچک مودم وبهترین سرعت را تثبیت میکنیم واز هرز روی امواج نهایت استفاده را میکنیم ....یا سیستمتون با چه امکاناتی و لوازمی میتونه بهترین کارائی را از وایرلس بگیره ...نمونه اش مقدار رم یا سی پی یو .....یا از کدام جستجو گر بهره ببریم وچگونه تنظیمات را انجام دهیم تا سیستمهای شیر شده راحتتر کار کنند ....
یک کلک کوچک هم کشف کردم که چگونه مودم را خنک کنیم تابهتر کار کند .....
مودمهای مختلفی در بازار هست ...ولی مودمی که خود شرکتهای وایرلسی میدهند با توجه به کارائی وتوانائی مرغوبتر است ...دیگر اینکه مثل ای دی اس ال شما نمیتوانید مودم را جدا بخرید ...اگر مودم وایر لسی را جدا بخرید شرکت برای شما آی پی نمیدهد ومودم شما روی دستتان میماند ....
اگر شما همین الان بخواهید اقدام به گرفتن وایر لس نمائید ...پس از مراجعه یا مشاوره به شما خواهند گفت که باید در صف انتظار برای درخواست بمانید....خب طبیعی وایرلس امکانات خاصی داره واستقبالش بیشتره ...فقط عرض کنم که ای دی اس ال تبلیغات گسترده ای کرده ...وهیچ کدام از بقالهاش نمیگن ماستشون ترشه ...ولی خودشون شورش را در می آورند .....

موفق باشید و خندان:48[1]:

برای اطلاع بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید .....
www.datak-telecom.net (http://www.datak-telecom.net)

ممنون و شرمنده ی همه بنده دیر اومدم اگه اومده بودم سریع بهتون اطلاع میدادم.

از تمامی دوستان که یاری کردند متشکرم

Ehsan
08-20-2009, 03:29 PM
سلام خدمت همه، از همه ی کاربرانی که توی این تاپیک شرکت کردند متشکرم.
من جنوب استان فارس زندگی می کنم؛ حدودا 13 ماه هستش که اینجا adsl اختراع شده :4:
قیمتش خیلی خیلی نسبت به دیگر جاها گرونه اما واقعا همون سرعتی که می گن رو می فروشن.
مثلا توی تهران، ADSL با سرعت 512 کیلوبایت می فروشن که قاعدتا باید سرعت دانلودش 50 کیلوبایت در ثانیه باشه اما اینجوری نیست؛ این یعنی با سرعت واقعی نمی فروشن. اما اینجا وقتی گفتن سرعت 64 یا 128 یعنی سرعت واقعی !
بهر حال خیلی گرونه ...

farbodtn
08-20-2009, 03:50 PM
من برا یک سال 182 تومان دادم که هر ماه 3 گیگ شارژ میکنن و سر عتش 10 مگ.

خوبه؟

Ehsan
08-20-2009, 03:56 PM
منظورتون از سرعتش 10 مگابایته چیه ؟

farbodtn
08-20-2009, 04:30 PM
سرعتش 10 ببخشید پسوندش اشتبا شد

ققنوس اندیشه
08-20-2009, 05:07 PM
شبكه هاي وايرلس به شدت تحت تاثير متغير هاي خارجي و داخلي قرار مي گيرند كه از آن جمله مي توان به پديده هاي آب و هوايي مانند :باد، باران ، برف ، مه ، دما و فشار كه همگي ناشي از موقعيت جغرافيايي منطقه مورد نظر مي باشد اشاره كرد .
لازم به ذكر است كه امواج حاصل در شبكه هاي وايرلس از نوع الكترومغناطيس (EM) مي باشند .

شكست امواج الكترومغناطيسي در اتمسفر

امواج Wireless در لايه تروپوسفر كه از سطح زمين شروع شده و بسته به موقعيت زمين و شرايط جوي به ارتفاع 10 تا 17 كيلومتر هم مي رسد، انتشار مي يابند .
<LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 36pt 0pt 0cm; DIRECTION: rtl; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right; mso-list: l1 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">لايه تروپوسفر شامل مجموعه اي از گازها و همچنين بخار آب مي باشد . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 36pt 0pt 0cm; DIRECTION: rtl; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right; mso-list: l1 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">با افزايش ارتفاع به ازاي هر 300 متر دما 2 درجه كاهش مي يابد . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 36pt 0pt 0cm; DIRECTION: rtl; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right; mso-list: l1 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">سرعت فاز جبهه موج در ارتفاعات بالاتر كمي بيشتر خواهد بود كه باعث ايجاد انحنا در موج EM مي شود .
مسير انتشار جبهه موج با عبور از اتمسفر انحنا پيدا مي كند كه به اين خم شدگي (( پديده شكست )) مي گويند.
اين ضريب شكست به عوامل زير بستگي دارد :
1) فشار كلي اتمسفر
2) فشار بخار آب
3) دماي هوا

تاثير باران بر انتشار امواج EM

باران از 3 طريق بر امواج EM تاثير مي گذارد :

1) قطرات باران با شعاعي كمتر از طول موج تابشي، انرژي موج را با استفاده از تاثير گرمازايي جذب مي كنند و باعث كاهش انرژي موج مي شوند كه به شدتوابسته به فركانس موج تابشي مي باشد .

2) قطرات بزرگ تر باران كه تقريبا اندازه طول موج تابشي هستند، باعث پراكندگي طول موج مي شوند و اين امر باعث كاهش دامنه موج مي شود .
ميزان پراكندگي به عوامل زير بستگي دارد :
الف ) ميزان توزيع قطرات باران
ب ) جهت گيري قطرات باران
ج ) شدت قطرات باران

3) قطرات باران باعث مي شوند قطبيت موج تابشي به دليل پراكندگي از بين برود و موج تابشي تضعيف گردد كه به عوامل زير بستگي دارد :
الف ) ميزان توزيع قطرات باران
ب ) جهت گيري قطرات باران
ج ) شدت قطرات باران
د) ميزان مسيري كه موج در معرض باران قرار دارد

تاثير مه و برف بر امواج

مه كه همان مجموعه اي از قطرات بخار آب مي باشد و دانه هاي برف موجود درهوا به دليل شكل كروي كه دارند، باعث ايجاد پراكندگي در امواج الكترومغناطيس و در نتيجه تضعيف امواج مي شوند.
ميزان تضعيف هم به عوامل زير بستگي دارد :
1) طول موج نور تابشي
2) ميزان تراكم و اندازه دانه هاي برف
3) طول مسيري كه موج در معرض برف و مه قرار دارد

درخشش اتمسفري و تاثير آن بر امواج الكترومغناطيسي

درخشش اتمسفري يكي از پديده هاي حاصل از شكست نور مرئي است . اين پديده از تغييرات سريع دما و رطوبت حاصل مي شود . درخشش زمين در بيابان هاي داغ و چشمك زدن ستاره ها از نمونه هاي اين پديده هستند .
در مناطقي كه وسعت حوزه درخشش از ميزان توسعه پرتو كمتر است، پرتوپراكنده مي شود و دامنه سيگنال كاهش مي يابد . به عبارتي باعث كمرنگ شدن سيگنال نوري و كاهش ميزان سيگنال به نويز تا حد آستانه مي شود . ميزان تاثير اين اثر بر امواج الكترومغناطيس، بستگي به وسعت حوزه درخشش دارد.

تاثير باد بر شبكه هاي وايرلس

وزش باد با فشار وارد بر روي آنتن ها و ايجاد لرزش و انحراف در آنها از كارايي شبكه هاي وايرلس مي كاهد .
دو عامل زير باعث كاهش ميزان پوشش آنتن و در نتيجه افت شديد سيگنال دريافتي مي شود :
1) تغيير جهت آنتن
2) لرزش آنتن

اتلاف در فضاي آزاد

در حالت كلي مي توان گفت ميران اتلاف انرژي موج در اثر انتشار در فضاي آزاد به عوامل زير بستگي دارد:
1) فاصله
2) فركانس موج

كه از طريق رابطه زير قابل محاسبه مي باشد :

L =C+20 *Log (D)+20 *Log (F)

L =Loss

F =Frequency

C =Constant =36.6

D =Distance

نويسنده: محمد اردكاني نژاد